Ainutlaatuinen mahdollisuus kirjoittaa itsensä Grankulla IFK Fotboll ry:n historiikkiin!

 

GrIFK Fotboll Rf:n kauan odotettu halli on nyt lähellä toteutumista! Suurin osa rahoituksesta on hankittu ja samalla toivomme, että voisit olla mukana auttamassa seuraa loppurahoituksen hankkimisessa.

Tarjoamme nyt ainutlaatuista mahdollisuutta saada oma nimi ikuistettua Granifieldin (halliyhtiön nimi) kunniatauluun! Kaikki, jotka ovat merkinneet vähintään yhden osakkeen, tulevat saamaan nimensä hallissa näköalapaikalla olevaan kunniatauluun. Tavoitteenamme on saada vähintään 50.000€ kasaan tällä tavalla.

Granifield Oy:n osakeanti:

Merkintähinta: 50€ per osake

Merkintäaika: 25.5 -

Osakesarja: C-sarja ilman osinko- tai äänioikeutta. Yhtiöllä on lunastusoikeus osakkeisiin.

Maksimi määrä merkintään tarjottavia osakkeita: 2000 osaketta

Arvioitu liikevaihto v 2018: 200.000€. Tavoitteena on nollatulos, mahdollinen voitto käytetään hallissa harjoittelevien joukkueiden olosuhteiden parantamiseen.

Siinä tapauksessa, että hallihanke siirtyy vuodella eteenpäin, käytetään kerätyt rahat hankkeen toteuttamiseen vuonna 2018.

Yhtiön kokonaispääoma on X t. € josta seura omistaa y t. € (äänivaltaiset osakkeet), Kauniaisten kaupunki 250.000 € (ei äänivaltaa) ja lähipiirin sijoittajat tästä liikkeeseenlaskusta saatavan osuuden (ei äänivaltaa)

Osakkeita tarjotaan merkittäväksi seuraavilla ehdoilla:

1 osake á 50€  (50€)                   Oma nimi vaihtopelaajaksi

2 osaketta (100€)                       Oma nimi avauskokoonpanoon

4 osaketta (200€)                       Oma nimi varakapteenien joukkoon

10 osaketta (500€)                     Oma nimi kapteenien joukkoon + etuoikeus varata harjoitusaika tukemasi joukkueen hyväksi*

20 osaketta (1000€)                   Oma nimi managerien joukkoon + etuoikeus varata harjoitusaika tukemasi joukkueen hyväksi* + kausikortti edustusjoukkueen kaudelle 2018

Suurempi määrä osakkeita     Em. edut ja nimetty penkki hallin katsomossa

*etuoikeudet harjoitusaikoihin jaetaan siinä järjestyksessä kuin rahat maksetaan Granifield Oyn tilille.  Toteutamme maksimissaan kaksi varausta per joukkue.

Voit myös saada nimesi kykyjenetsijöiden joukkoon siinä tapauksessa, että annat arvokkaan vinkin mahdollisista hallihankkeen rahoittajista tai tahosta, joka voi auttaa säästämään rahaa rakennusprojektissa esim. puiden kaadossa tai valaistuksen asennuksissa tms.

Jos haluat tukea seuraa ja samalla parantaa koko alueen liikuntaolosuhteita niin lähetä viesti halliyhtiölle kiinnostuksestasi  osoitteeseen halli.grifkfotboll@outlook.com  tai kirjoita: "Olen kiinnostunut"  Keskustelu & kommentit sivulle !

Pyydämme sen jälkeen sinulta allaolevat tiedot tai voit ne itse jo merkitä viestiisi:

Merkitsijän nimi:

Montako osaketta merkitään:

Sähköpostiosoite (merkintävahvistus tulee tähän osoitteeseen):

Puhelinnumero:

Jos merkintään liittyy harjoitusaika joukkueelle niin joukkueen nimi:

Lasku tulee sähköpostiin ja maksuaika on kolme viikkoa. Maksu menee Granifield oy:n tilille. Jos siis haluat varmistaa, että joukkueesi saa varata oman vuoron ensimmäisten joukossa niin kannattaa reagoida nopeasti.